sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Kävelyretki

Olin aiemmin tänä päivänä kävelemässä lenkkiä. Aika pitkän lenkin onnistuimme löytämään, lopulliseksi pituudeksi tuli noin 15 kilometriä. Kävelimme suurimmaksi osaksi luonnossa, mutta kyllä kävelimme myös tiellä.

Löysimme hienoja puroja ja putouksia jotka johtuvat siitä että lumi sulaa aina näin sään lämmetessä, jolloin syntyy hienoja puroja ja putouksia. Tässä muutama kuvaa niistä:


Kuljimme myös rautatien ohi ja yllättäen huomasin junan valot horisontissa ja sieltä tulikin juna. Sitten otin äkkiä kameran esiin ja kuvasin pari kuvaa junasta ja raiteista:


Kuljimme myös metsän läpi monta kertaa. Kävelimme monellla luontopolulla ja seurasimme monia kylttejä joissa luki "luontopolku". Silti ei alkumatkasta paljonkaan aurinko paistanut kuvista tuli aika ankeita, mutta tässä kuitenkin pari:


Tässä jää oli hienosti muotoutunut aaltoliikkeen muotoiseksi ja hienosti taivas ja puut heijastuvat jäästä. Aika ihmeisämme olimme kun tälläiseksi oli jää tullut. Epäilimme että se johtui siitä että jäät olivat monissa kerroksissa ja ne olivat sulaneet eri aikoihin.
Loppumatkasta alkoi kuitenkin aurinko paistaa, vaikka sääennusteet lupailivat toisin. Kyllä sieltä sitten auringon paisteesta tuli aika hyviä kuvia:
                                                            Hauska oli kävelyretki, vaikka välilllä oltiinkin vähän eksyksissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti