maanantai 17. maaliskuuta 2014

Takatalvi tulee!

En ollut uskoa silmiäni kun toissapäivänä olikin lunta maassa. Kun aamulla heräsin maassa oli noin 5 sentin kerros lunta. Olihan ne sääennusteet sitä luvannutkin, mutta en minä silti tälläiseen takatalveen uskonut. Sitä ennen kun oli ollut niin ihania päiviä. Päivät olivat lämpimiä ja luonto alkoi herätä. Vaikka kyllähän tuo lumentulo ihan ymmärrettävää olikin onhan nut vasta maaliskuu. Lämpiminä päivinä ehdin sitten muutaman kuvankin ottaa ja olihan siellä aika loistava kuvauskeli. Tänne nyt kuitenkin pääsee vain yksi kuva kun oli sen verran onnistunut otos.


No nyt kuitenkin on taas kylmä ja lunta, joten eikun kuvaamaan. Huomasin tuolla metsässä ollessani että luonto ei paljoa varautunut tähän takatalveen, kun vähän lunta kuopii maasta niin sieltä pilkottaa vihreä maa. Onneksi ei puihin ehtinyt lehdet vielä tulla kun olisi nekin varmaan jo tippunut ja puita olisi kuollut. 



Onhan täällä aurinkoista. Lumet tosin voisivat minun puolestani sulaa ja kesä voisi tulla, niin kovasti kaipaan lämpimiä ja lumettomia päiviä. "Kävelisin shortsit jalassa ja lyhythihainen paita päällä. Aurinko paistasi selkäni takana ja päättäisin mennä uimaan" Voisipa jo tulla kesä!

2 kommenttia: